INSPO-ARENA

Tirsdag 30.04 2019 vil det skrives historie i Ytre Namdal, og det kan du ikke gå glipp av!

Historisk

For første gang inviterer Namdalskysten Næringsforening til et tredelt inspirasjonsseminar, der både kommunalt ansatte, politikere, frivillige organisasjoner og næringslivet er målgruppe. Andre interesserte er selvfølgelig også hjertelig velkomne.

Inspirasjon

Vi står foran en kommunesammenslåing mellom to av de ytternamdalske kommunene. Vi trenger dermed inspirasjon og motivasjon for å bygge vår nye felles identitet og framtid. For å nå våre målsettinger i Strategisk Næringsplan blir omdømmebygging og rekruttering særledes viktig framover. Da må vi bli bedre på samhandling, nettverksbygging og samspill i Ytre Namdal.

Profesjonelle foredragsholdere

Noen av landets mest populære foredragsholdere er derfor leid inn, til å gi oss ny giv til å jobbe med disse temaene:

God mat, drikke og musikk

Kvelden byr videre på «småmatbuffet» og bar med øl og vin, samt fengende musikk. Det blir et gledelig gjensyn med vår alles favoritt-bindaling Adrian Jørgensen, som kom som nr. 2 i den nasjonale Eurovisjon-utvelgelsen. I tillegg blir det ‘reunion’ av bandet ‘Søsken av brua’.

+1000

Kom og møt andre som skal leve og bo, utvikle gode jobbtilbud, gode tjenester og gode produkter i en region som har satt seg som mål å skape 1000 nye arbeidsplasser i åra som kommer.

Har du ingen ansatt som kan bli med, må du gjerne invitere med noen andre som du setter pris på! De første to bolkene på dagtid, vil rette seg mot 900 kommunalt ansatte, og kl 19.00 på kvelden inviteres du med dine ansatte til en kveld med «løsere» snipp.

Bygg nettverk

Det aller viktigste er at det skal være en arena for den gode praten, og for muligheten til å bygge nye nettverk. Vi må bli bedre kjent med hverandre og heie fram de gode ambassadørene. Inspirasjon og motivasjon er to ting du garantert vil sitte igjen med etter denne kvelden, og har du fått hilse på «noen» du bare har hørt om, så er kvelden fullkommen.

Påmelding

Vi trenger din påmelding så fort som mulig! Påska er like rundt hjørnet, og for å sikre at dere får nok mat og drikke, må vi ha bestilt varene i løpet av morgendagen.

Du melder deg på her: https://nknf.no/arrangement/inspoarena-2019/, eller til prosjektleder Gretha Aarseth Nordbøe på e-post gretha@nyn.no.

Vi ser fram til å møte så mange av dere som mulig, for sammen å skape en minneverdig og inspirerende kveld for oss alle.