Idag har Visit Namdalen pop-up-kontor hos Næring i Ytre Namdal IKS

Namdalske representanter som skal til Grüne Woche: f.v.: Aslaug Rustad, Oi Trøndersk Mat og Drikke, Bente Snildal – Visit Namdalen, Renate Strand, Næring i Ytre Namdal IKS, Sunniva Nicolaisen, Rørvik Fisk.

Visit Namdalen er destinasjonsselskapet i regionen. Nå har de to ansatte i fast stilling, og det gir det dem nye muligheter til å bedre kunne synliggjøre opplevelsesnæringa i Namdalen. For å forsikre oss om at dette ikke minst kommer opplevelsesnæringa i Ytre Namdal til gode, har Næring i Ytre Namdal IKS invitert reiselivssjefen Bente Snildal til å ha kontorsted i Rørvik med faste mellomrom framover, og idag er den andre gangen Bente sitter på vårt kontor.

Vi skal blant annet planlegge et samlet Namdalskysten på neste års Trøndersk Matfestival, som en del av en stor, felles stand for hele Namdalen. Det betyr ikke at vi skal miste Namdalskystens innarbeidede identitet og fokus på sjømat, men at vi har ambisjoner om å bli en del av den aller største standen på hele matfestivalen sammen med andre namdalske opplevelses- og lokalmat-tilbydere. Sammen er vi sterkere og synligere! Vi ønsker i den forbindelse kontakt med alle dere fra Namdalskysten som kunne tenkt seg å vise fram sitt salgbare produkt under Trøndersk Matfestival i august 2019. Vi kommer til å sende ut forespørsler til de produsentene på lokalmat vi vet om, men forhåpentligvis fins det flere der ute. Ta i så fall kontakt med oss!

Dersom du ønsker å møte Bente på Rørvik eller i Ytre Namdal for øvrig, er det bare å ta kontakt enten direkte med henne, eller via daglig leder i Næring i Ytre Namdal IKS, Renate Strand. Det kan være du har en ide, et prosjekt, eller har tanker om videre vekst i opplevelsesnæringa i Namdalen – ingenting er for lite eller for stort til å ta en prat. Vi hører veldig gjerne fra deg!

Det er for øvrig mye annet spennende som skjer innen opplevelsesnæringa for tiden. Næring i Ytre Namdal IKS har blant annet gitt støtte til Skreifestivalen SA, slik at de står bedre rustet til å forberede en visningstur med internasjonale turoperatører under Skreifestivalen 2019. Visningsturen er kommet i orden gjennom et samarbeid med Trøndelag Reiseliv og Visit Namdalen, i forkant av Norwegian Travel Workshop, som i 2019 arrangeres i Ålesund. Norwegian Travel Workshop er en av Norges viktigste, årlige møteplasser for opplevelsesbedrifter fra hele landet, hvor de får vist fram sine produkter og inngå kontrakter med turoperatører fra inn- og utland. I år skal Visit Namdalen delta for første gang.

Det er heller ikke så lenge til Grüne Woche, hvor Trøndelag også i år har fått lov til å være med og vise fram hva Norge har å by på av mat i kombinasjon med opplevelser. Visit Namdalen skal også her delta for første gang, hvor de lokale representantene er Sunniva Nicolaisen, Bente Snildal og Renate Strand. I den forbindelse har også Leka fått et gyllent mulighetsrom til å vise seg fram, i og med at det i år er spesielt fokus på utvalgte kulturlandskap. Det skal også profileres andre opplevelsespakker fra Namdalen.

Lenker: