Mat med piff: Sunniva Nicolaisen og Thomas Borgan er godt fornøyd med samarbeidet så langt. Torsdag reiser de til Trøndersk matfestival for å promotere mat fra Namdalen.
Foto: Marthe Øvergård

Er du i Trondheim i helga? Da kan du smake på mat fra Ytre Namdal!

Rørvik fisk og Thomas Borgan reiser torsdag til Trøndersk matfestival i Trondheim. Sammen skal de promotere mat fra Namdalen.



I Namdalsavisa kan man lese at kokken Thomas Borgan fra Rørvik har utviklet moderne oppskrifter bed den prisbelønte fiskematen fra Rørvik fisk og skal være til stede under Trøndersk matfestival i Trondheim 3. – 5. august.

– Jeg har tvistet norsk tradisjonsmat. Det er fortsatt hverdagsmat, men med en ekstra piff, sier Borgan.

– Vi pleier å være med hvert år, så det er gøy å ha med seg noe nytt i år, sier Sunniva Nicolaisen, økonomisjef i Rørvik fisk.

Les hele artikkelen her.

Se informasjon om Trøndersk matfestival 2017 her.