Ung gründer? Lær om innsalg og finansiering av gode ideer

Er du en ung nordtrønder mellom 16-26 år? Har du en god ide eller et godt prosjekt som du gjerne skulle ha realisert? Da må du melde deg på Entreprenørsamling 4.-5. november.Entreprenørsamlingen som gjennomføres 4.-5. november på Rica Rock City, Namsos, er en gratis inspirasjon- og nettverkssamling for unge nordtrøndere mellom 16 – 26 år som har gode ideer og gode prosjekter.  Målet med samlinga er at deltakerne skal kunne finansiere sitt prosjekt gjennom folkefinansiering, samt presentere ideen på en rask og enkel måte. Samlingen avsluttes med livepitching hvor beste prosjekt og innsalg blir premiert.

Ditt prosjektet må være innenfor følgende tema:
-Etablering og uttesting av mindre bedriftsideer og utvikling av produkter
-Kulturprosjekter som for eksempel produksjon av film og demoinnspillinger av   musikk/singler
-Arrangementer som for eksempel konserter, kurs, utstillinger og teater
-Møteplasser for ungdom

Informasjon og påmelding finner du her.

Ung tiltakslyst
Entreprenørsamlingen arrangeres av Ung Tiltakslyst. Ofte er det behov for litt penger når ny aktivitet skal startes opp, og Ung Tiltakslyst gir veiledning til hvordan du kan skaffe penger til forskjellige aktiviteter, samt gi økonomisk støtte til ulike aktiviteter, arrangementer og bedriftsetableringer i Nord-Trøndelag.

Kontaktinfo:
Daglig leder Birgitte Dillan
Mobil: 99642160
birgitte.dillan@ungtiltakslyst.no