Samler matopplevelsene på ett fat

SOPIN – matfestival på Namdalskysten sprer matglede og viser fram mangfoldet i Matregionen.Med SOPIN – Matfestival på Namdalskysten samles bønder, sjømatprodusenter og andre formidlere av kortreiste matopplevelser på Kolvereid for å vise fram mangfoldet og framtidsvyene for en MATREGION preget av mangfold, bærekraft og vekst!

– Med årets festival gjentas suksessen fra 2015, og vi ser fram til å samle utstillere, kunnskapsformidlere og et matglad publikum i Norges minste by, sier Turid Finne, prosjektleder for SOPIN – Matfestival på Namdalskysten.

sopin-programside_ny
Festivalprogrammet er klart. Klikk på bildet for en større versjon.

Årets festival går av stabelen 16. og 17. september i regi av Kolvereid Handelsstandsforening, i nært samarbeid med Sparebank1 SMN, Namdalskysten Næringsforening, Nærøy Bondelag og matprodusentene på Namdalskysten. I løpet av dagene kan vi friste med smaksprøver, gourmetaften med kortreiste matopplevelser, «Bønder i by’n», oktoberfest, fagseminar, matfest på torget med salgsboder og kortreiste matopplevelser, lunsjrestaurant, aktiviter for barn og en rekke kulturdypp rundt omkring i Norges minste by.

– Fram mot 2025 har næringslivet satt mål om å utvikle en bærekraftig blågrønn matregion preget av kunnskap, mangfold, samarbeid og utviklingsvilje. SOPIN er en utmerket arena som bygger stolthet og bidrar til samarbeid, samtidig som festivalen definerer matproduksjon som en viktig brikke i et større samfunnsperspektiv, sier daglig leder i medarrangør Namdalkysten næringsforening, Jahn Tharaldsen.

Vil du vite mer? Besøk www.sopin.no