Ikke gå glipp av Blå konferanse 2016

Vil du være med på årets begivenhet for samhandling, nettverksbygging og utvikling i Ytre Namdal? Da bør du sette av datoene 25. og 26. oktober.skjermbilde-2016-09-29-11-22-20
Trykk for større versjon.

Glem heller ikke fristen for påmelding, som er satt til 1. oktober. Årets utgave av Blå konferanse retter seg mot næringslivet innenfor marin og maritim sektor, og har som vanlig alle som lever, bor og jobber i nærheten av sjøen som sin målgruppe. Med fokus på strategisk utvikling er den Nordtrønderske stortingsbenken, fylkesråd, gruppeledere i fylkestinget og ordførere fra kysten i vårt fylke og nabofylkene invitert når «seilasen» starter på Norveg torsdag 25. oktober.

I tillegg til flere interessante foredrag legges det også i år opp til parallellsesjoner med høy kvalitet på det faglige innholdet. Det sosiale er heller ikke glemt: Konferansens første dag avsluttes med en blåtur, etterfulgt av festmiddag. Destinasjonen for årets blåtur er… Nei du, akkurat det finner du bare ut ved å melde deg på Blå konferanse 2016.

Blå konferanse 2016 arrangeres også denne gang av Ytre Namdal videregående skole, Val videregående skole og Ytre Namdal Maritime fagskole, i samarbeid med Nyskaping og utvikling Ytre Namdal (NYN) og SpareBank 1 SMN.

Påmelding Blå konferanse

Program Blå konferanse