Er du Heimkjær?

Bli med når alle kommunene i Namdalen arrangerer Heimkjær-treff i Trondheim 13. oktober.Ytre Namdal og Namdalen for øvrig kan by på et oppegående og innovativt næringsliv og flust av jobbmuligheter for de som griper mulighetene. Legg til storslått natur og fantastiske muligheter til å både bo og leve, så skjønner en hvorfor mange setter snuten hjemover etter endt utdanning.

Torsdag 13. oktober skal historiens tredje «Heimkjær»-treff lokke enda flere utflytta namdalinger hjem. Her samles representanter fra en rekke spennende bedrifter i Namdalen på Nova Kurs- og konferansesenter i Trondheim. Blant annet kan du treffe Thomas Valø, Buøy gård, og Turid Finne, Trainee Namdal, som forteller hvorfor akkurat DU er viktig for å holde trykket oppe i Ytre Namdal.

– For mange arbeidsgivere, både i det private og offentlige, er det utfordrende å rekruttere kompetente medarbeidere, og da er det avgjørende at både kommunene og næringslivet viser fram hva vi har å by på, sier daglig leder i NYN, Rognvaldur Gudmundsson. De neste ti årene skal vi doble regionens matproduksjon, skape 1.000 nye arbeidsplasser og vokse med minst 2.000 innbyggere, og da er behovet for flere kloke hoder stort.

I tillegg til nyttig informasjon kan du nyte god mat og drikke sammen med gode venner, ordførere og næringslivsrepresentanter fra Namdalen.

Best av alt: Hele arrangementet er gratis for alle som lengter til Namdalen! Sikre deg billett til årets Heimkjær!

Les mer om programmet for Heimkjær 2016 på Facebook.