NYN på plass på NorFishing

Ny daglig leder i NYN IKS, Rögnvaldur Gudmundsson, har tjuvstartet i ny gjerning og er på plass på Namdal Aqua-standen på Nor-Fishing. Her møter han mange av regionens viktige bedrifter, og flere av sine forgjengere…Stor begeistring og entusiasme i møte mellom ny, mellom- og første leder i NYN. Fra venstre Ragnar Sæternes, Rögnvaldur Gudmundsson og Marit Måøy Holm. Marit Dille var ikke til stede da bildet ble tatt, men hennes arbeidsgiver Mekon Norge AS er en av YN-bedriftene på stand F-530.
Stor begeistring og entusiasme i møte mellom ny, mellom- og første leder i NYN. Fra venstre Ragnar Sæternes, Rögnvaldur Gudmundsson og Marit Måøy Holm. Marit Dille var ikke til stede da bildet ble tatt, men hennes arbeidsgiver Mekon Norge AS er en av YN-bedriftene på stand F-530.

Nor-Fishing er en av verdens ledende messer for fiskeri-teknologi. De siste årene har Nor-Fishing samlet rundt 15.000 besøkende fra opptil 50 nasjoner. Her presenteres alle nyheter av betydning.

For nyansatt daglig leder i det regionale utviklingsselskapet i Ytre Namdal, Rögnvaldur Gudmundsson, er fiskerimessen en gyllen anledning til å skaffe seg innsikt i og møte ansatte, ledere og beslutningstakere fra ytternamdalsk næringsliv. Godt over 30 bedrifter fra regionen er til stede på fellesstanden Namdal Aqua på stand F-540 i hall F.

Flere av Gudmundssons forgjengere i sjefsstolen i Nyskaping og utvikling Ytre Namdal IKS (NYN) er også til stede på Nor-Fishing. På Namdal Aqua-standen fikk påtroppende NYN-sjef møte både Ragnar Sæternes, som nå er FoU-koordinator i SinkabergHansen, og den aller første NYN-lederen, Marit Måøy Holm (representerer Ytre Namdal videregående skole på messen).

Rögnvaldur Gudmundsson benytter Nor-Fishing besøket til å sette seg inn i ytternamdalsk næringsliv og gjøre seg kjent med menneskene bak bedriftslogoene og de mange produktene og tjenestene som Ytre Namdal-delegasjonen presenterer i Trondheim denne uken. Selv har han sin første offisielle arbeidsdag i NYN mandag 5. september.