Innpakningen teller også

Innovasjon Norge arrangerer kurs i profilering og design for matprodusenter.Kurset retter seg mot alle som har et godt matprodukt, og som ønsker å få til økt vekst gjennom målrettet profilering og bedre produktdesign.

Kurset arrangeres over to samlinger i Trondheim, og har som mål å gi deg økt kunnskap om merkevarebygging og strategisk bruk av design. Gjennom diskusjoner i grupper og øvelser vil du jobbe med målgrupper og kundebehov, merkeplattform og visuell retning for bedriftens profil. For deg som ønsker å investere i profesjonelt design vil resultatet gi deg en tydeligere oppgavebeskrivelse for innhenting av tilbud fra designbyrå.

Høres dette interessant ut? Da bør du sette av datoene 7. juni og 23. august. Du kan lese mer om samlingene og melde deg på her.