På roadtrip til Matregionen

Er du nysgjerrig på hva Innovasjon Norge kan bistå med i forhold til nyskaping, vekst og utvikling? Hvilke markedsmuligheter er det i det asiatiske markedet? Dette og flere andre svar kan du få på Rørvik 13.-14. juni.Mandag 13. og tirsdag 14. juni kommer Innovasjon Norge til Rørvik på en såkalt «road-trip».

Formålet med turen er å møte næringslivet, både etablerte aktører og gründere, og å orientere om Innovasjon Norge og de muligheter de har til å bistå til nyskaping, vekst og utvikling, både nasjonalt og internasjonalt.

Arrangør av kurset er Namdalskysten Næringsforening, og fra Innovasjon Norge kommer også Thomas Egger Sørensen, markedsansvarlig i Innovasjon Norges kontor i Shanghai. Han vil ha fokus på markedsmuligheter i det asiatiske markedet, Innovasjon Norges internasjonale apparat, inkludert gode eksempler.

Møtested: Kysthotellet, Rørvik

Påmelding til Namdalskysten næringsforening innen onsdag 8. juni.
Mail: jahn.tharaldsen@online.no – tlf  41434144

Mandag 13. juni
Kl 1130 Lunsj
Kl 1200 Oppstart
Hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe din bedrift
Markedsmuligheter i det asiatiske markedet
Digital innovasjon på Namdalskysten
Dialog
Kl 1500 Avslutning

Tirsdag 14. juni
Denne dagen vil Innovasjon komme tett på enkeltbedrifter.
De aktørene som ønsker samtaler med Innovasjon Norge avtaler dette direkte, enten på forhånd pr tlf/mail eller under møtet 13.6.
Dersom dere ikke har kontaktpersoner i Innovasjon Norge fra tidligere, kan dere kontakte Innovasjon Norge via telefon/mail:
Steinkjer: tlf 74135400 eller mail nordtrondelag@innovasjonnorge.no
Linn Kvernland tlf 74135423 linn.merethe.kvernland@innovasjonnorge.no
Lars Erik Jørgenvåg tlf 74135 04 eller mail lars.erik.jorgenvag@innovasjonnorge.no