SkatteFUNN – Åpen dag 2016

Planlegger du å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har du en idé om hvordan din bedrift kan produsere på en smartere måte? Sett av torsdag 16. juni!SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som utvikler nye eller bedre varer, tjenester eller produksjonsprosesser. I 2015 fikk 3081 nye prosjekter fra hele landet godkjenning i SkatteFUNN.

Lurer du på om SkatteFUNN er noe for din bedrift, bør du melde deg på SkatteFUNN Åpen dag i Steinkjer torsdag 16. juni.

Her får du en kort innføring i hvilke muligheter du har for økonomisk støtte gjennom SkatteFUNN, og hva du må legge vekt på i søknaden for å få godkjent prosjektet ditt. Bedrifter forteller om sine erfaringer med SkatteFUNN, og deler læringseffekter av prosjektene.

Dersom du ønsker å snakke med rådgivere fra Forskningsrådet eller Innovasjon Norge, vil du også få muligheten til det.

– Mange bedrifter i Ytre Namdal driver med omfattende FoU-arbeid daglig. Jeg er sikker på at langt flere kunne fått skattefradrag for denne FoU-aktiviteten gjennom SkatteFUNN, sier daglig leder Ragnar Sæternes i Nyskaping og utvikling Ytre Namdal IKS. Han oppfordrer bedrifter i regionen til å skaffe seg mer kunnskap om ordningen.