Lær deg praktisk bedriftsledelse

Næringslivet i Ytre Namdal og resten av Namdalen står selv bak lederutdanningstilbudet til deg som har lederansvar/ økonomisk ansvar i bedriften og ønsker faglig påfyll og nettverksbygging. Start 26. januar – påmeldingsfrist 8. januar.Studieprogrammet Praktisk bedriftsledelse er et samlingsbasert studieprogram for deg som har lederansvar/ økonomisk ansvar i bedriften og ønsker faglig påfyll og nettverksbygging.

Tema:  Ledelse- strategi-økonomistyring, 10 studiepoeng

Start:   26. januar 2016 (4 samlinger, hver samling  1-2 dgr. Avsluttes i april)

Studieprogrammet er et samarbeid mellom næringslivet i Ytre Namdal, Lierne Utvikling og næringslivet i Midtre Namdal ( Namsos næringsforening, Namsos industriforening og Skogmo Industripark ) i samarbeid med HiNT, som er fagansvarlig.

Mer informasjon om studieprogrammet finner du her.

Påmelding og nærmere informasjon:
Skogmo Industripark,  Epost: guri@skogmoindustripark.no el telefon:40039502/90696083

Påmeldingsfrist:   8. januar 2016