E du heimkjær?

Bli med når alle kommunene i Namdalen arrangerer historiens andre Heimkjær-treff i Trondheim.Ytre Namdal og Namdalen for øvrig kan by på et oppegående og innovativt næringsliv og flust av jobbmuligheter for de som griper mulighetene. Legg til storslått natur og fantastiske muligheter til å både bo og leve, så skjønner en hvorfor mange setter snuten hjemover etter endt utdanning.

Fredag 6. november skal historiens andre «Heimkjær»-treff lokke enda flere utflytta namdalinger hjem. Her samles representanter fra en rekke spennende bedrifter i Namdalen på Scandic Nidelven i Trondheim. Blant annet kan du treffe Sunniva Nicolaisen fra Rørvik Fisk, som forteller hvorfor akkurat DU er viktig for å holde trykket oppe i Ytre Namdal.

heimkjær_prog
Ronny Grannes, Sigmund Kveli, Sunniva Nicolaisen, bedrifter og ordførere fra namdalskommunene kommer til Trondheim. Kommer du? Klikk på programmet for større versjon.

– For mange arbeidsgivere, både i det private og offentlige, er det utfordrende å rekruttere kompetente medarbeidere, og da er det avgjørende at både kommunene og næringslivet viser fram hva vi har å by på, sier konstituert NYN-leder Ragnar Sæternes. Han trekker fram havbruksnæringa, reiseliv, bedriftene innen tjenesteytende forretningsmessig tjenesteyting (TIFT) og kommunal tjenesteyting som bransjer der behovet for flere kloke hoder er stort.

I tillegg til nyttig informasjon kan du nyte god mat og drikke sammen med gode venner, mens Grannes og Sigmund Kveli trimmer både rockefot og lattermuskler.

Best av alt: Hele arrangementet er gratis for alle som lengter til Ytre Namdal!

Les mer om Heimkjær 2015 på Facebook.