Vil du lære om lokalmat?

Er du lokalmatprodusent eller har du tenkt å bli det?



Salg av lokale matvarer øker langt mer enn andre matvaregrupper, og Trøndelag har i løpet av de siste årene etablert seg som landets fremste lokalmatregion. Nå kan du lære mer om lokalmat på et eget seminar, som går av stabelen i Namsos torsdag 15. oktober. I regi av NamNamdalen får du møte mange viktige samarbeidspartnere innen det offentlige samt produsenter med mange års erfaring fra bransjen – på en og samme dag!

NB: Meld deg på innen 9. oktober til namnamdalen@gmail.com eller Lisbeth Hustad på mobil: 93846529.

Tid: Torsdag 15.10.2015 kl. 09.30-15.00
Sted: Namdalsmuseet på Namsos
Pris: kr 300,- pr person

Program:

09.30 Registrering, kaffe og mingling.
10.00 Presentasjon av NamNamdalen.
10.30 Erfaring med salg av lokalmat. Marit Flasnes, Coop Høylandet.
10.45 Strekkoder; hvorfor og hvordan komme i gang. Informasjon om Mat på Mære sitt brede tilbud til lokalmatprodusenter. Beth Tronstad, Matnavet på Mære.
11.05 Samspill. Hvorfor samarbeid mellom aktører er så viktig for å lykkes ute i markedet. Liv Elin Olsen, Gullburet.
11.30 Lunsj levert av Grong Gårdsmat.
12.30 Hvordan starte ølproduksjon. Sjur Ivar Hjellum, Namdalsøl.
12.50 Ny merkeforskrift. Mattilsynet ved Solveig Stølan.
13.20 Innovasjon Norge ved Lars Erik Jørgenvåg.
13.50 Mat i grønt reiseliv. Midtre Namdal samkommune, Miljø og Landbruk ved Tove Berit Ostad.
14.15 Mingling og kaffe.
15.00 Vel hjem.