I ettermiddag kan Marit bli årets næringslivskvinne

Ytre Namdal er godt representert før næringsprisene deles ut under den store næringskonferansen i Namsos i ettermiddag. I ettermiddag kan Marit Dille bli Årets næringslivskvinne i Namdalen.Blant de nominerte er tidligere daglig leder i Nyskaping og utvikling Ytre Namdal IKS, Marit Dille, i kategorien Årets næringslivskvinne:

«På få år har Marit Dille bidratt til å løfte NYN, omstillingsprosjektet i Ytre Namdal, til å bli en særdeles viktig medspiller for næringslivet i regionen. Det interkommunale selskapet, som eies av kommunene Nærøy, Vikna og Leka, har med god margin lyktes med målet om 250 nye arbeidsplasser», heter det i omtalen.

Du kan følge næringskonferansen live på Namdalsavisa her.

De øvrige nominerte i kategorien er Eva Flått (leder av Namsos næringsforening) og Hilde Olsen som driver butikk i Grong.

Flere fra Ytre Namdal

I tillegg til Dille, er flere ytternamdalske bedrifter nominert til namdalsk næringslivsheder:

  • Moen Marin i kategorien Årets vekstbedrift
  • Mekon AS og Moen Kraftbetong er nominert til Nyskapingsprisen
  • Håvard Skeie og Joker Foldereid er nominert til Serviceprisen