Opplev Namdalen i lommeformat

Namdalen er et fantastisk reisemål. Nå er reise- og opplevelsesmålene i regionen samlet i en hendig reiseguide.Sterke opplevelser står i kø når du besøker Namdalen. Fra den mektige fjellheimen i øst – via skogkledde heier og elvedaler med landets beste laksefiske – til øyriket og storhavet i vest. Legg til kortreiste matopplevelser av høy klasse, sterke kulturopplevelser og et inkluderende fellesskap, så skjønner du at din neste reiseopplevelse sannsynligvis starter rett utenfor stuedøra.

Med støtte fra Nyskaping og utvikling Ytre Namdal (NYN IKS) lanserte destinasjonsselskapet Visit Namdalen nylig en reiseguide som på lettfattelig måte viser fram noen av reisemålene i regionen. I stedet for å ta utgangspunkt i de enkelte kommunene, er reiseguiden bygget opp rundt de lokale «merkevarene» fiske, friluftsliv og fellesskap.

Ottersøy-selskapet Prosesskompetanse AS har stått for både prosjektledelse og tekstproduksjon, mens Oxygen Design står bak et sterkt visuelt uttrykk.

Reiseguiden har et opplag på 25 000 og distribueres innenfor «triangelet» Trondheim – Brønnøysund – Østersund.

– Utvikling av reise- og opplevelsesnæringa er et viktig satsingsområde for NYN. En reiseguide er et nyttig tilskudd, både for de som besøker regionen og for aktørene i næringa. Den bidrar dessuten til å bygge opp Namdalen som en tydelig merkevare. En tydelig identitet nødvendig i møte med den sterke konkurransen fra andre norske reisemål, sier NYN-leder Marit Dille, som legger til:

– Et aktivt og oppegående reiseliv bidrar i tillegg til attraktivitet og bolyst. Derfor er satsingen på reiseliv også viktig for å nå omstillingsprogrammets overordnede mål for vekst og utvikling.