Aqua Nor med studentfrieri

Studenter fra både Trondheim og resten av Norge inviteres til en studentdag fredag 21.august på Aqua Nor 2015 – full av muligheter for både studenter og utstillere.I årene som kommer trenger vi røktere, økonomer, driftsledere, biologer, jurister, renholdere, teknikere, ledere, selgere, innovatører… Vil du vite mer om de eventyrlige mulighetene i Matregionen Ytre Namdal? Da bør du ta turen til Aqua Nor i august! På en av messeområdets aller største stander viser representanter fra havbruksnæringa i Ytre Namdal fram næringas muligheter for innovasjon og jobbmuligheter – og dermed også mange fine jobbmuligheter.

LES MER: Seksdobling av verdien i sjømatnæringa fram mot 2050

Når over 400 utstillere fra 50 nasjoner og 20 000 besøkende samles på årets Aqua Nor ønsker arrangøren, Stiftelsen Nor-Fishing, at studenter fra alle studieretninger skal komme til messen for å bli kjent med havbruksnæringen.

Ønsker alle studenter velkommen – gratis inngang fredag 21. august
Aqua Nor inviterer 10 studenter fra hele landet som får dekket hotellopphold og reise til Trondheim. I tillegg ligger det en åpen invitasjon til alle studenter.

Studentene som møter opp kan benytte seg av mange muligheter:
– spennende seminarer med fengende foredragsholdere
– mingling og nettverksbygging med happy hour
– trekning av festivalpass til Pstereo
– servering av spennende sjømatprodukter
– møte på stand med bedrifter studentene velger selv