Anita tilbake i NYN-sekretariatet

Etter opphold på om lag et halvt år, er Anita Eng Kjekshus tilbake i NYN-sekretariatet. Mens Eva Beate Eidsmo tar fatt på et engasjement for SMN Regnskapshuset i Rørvik.eva_beate
Eva Beate Eidsmo.

Eva Beate har siden oktober i fjor belagt 40 prosent post i NYN. Nå er hun over i midlertidig heltids virke ved SMN Regnskapshuset i Rørvik. Det innebærer at Anita Eng Kjekshus er tilbake som «høyre hånd» for ledelsen av NYN; med blant annet oppfølging av prosjekter, rapportering og diverse forefallende kontorarbeid som oppgaver.

– Jeg har vært med i NYN-løpet helt siden 2011. Fortsatt er det artig og interessant å være en del av arbeidet med å utvikle og vitalisere både eksisterende og nye foretak. Nå er jeg innstilt på å være med på ferden fram til NYN-skuta legger til kai for godt, smiler Anita.