Næringsmagasin fenger folket

Nytt magasin har allerede blitt en hit i Ytre Namdal. Les «næring@namdalskysten» her!De siste dagene har befolkningen i Ytre Namdal fått et nytt tilbud i den lokale avis- og magasinfloraen. Med magasinet «næring@namdalskysten» ønsker utgiver Vikna næringsforening å presentere næringslivet i hele regionen.

– Magasinet gir et svært godt bilde av både mangfoldet og enkeltbedrifters virksomhet. Vikna næringsforening gjør en viktig jobb med å løfte et samlet ytternamdalsk næringsliv fram i lyset, konkluderer NYN-leder Marit Dille etter den første gjennomlesningen av 64 sider næringsstoff.

«Redaktøren» selv er også svært godt fornøyd etter den første utgivelsen.

jahn_tharaldsen_650px
Jahn Tharaldsen og Vikna næringsforening viser fram et mangfoldig næringsliv i hele Ytre Namdal.

– Tilbakemeldingene har vært entydig positive, både fra næringslivet og fra privatpersoner. Mange har vært opptatt av positivismen og omdømmebyggen som dette gir. Det er vi glade for å høre, for det har vært noe av poenget med utgivelsen, sier Jahn Tharaldsen, daglig leder i Vikna næringsforening.

Magasinet er produsert av Tom Lysø Foto Media.

– Tom Lysø har gjort en utmerket jobb. Han har fått fram den vinklingen vi ønsket oss og bidratt til et interessant og spennende magasin, sier Tharaldsen.

Magasinet er distribuert til alle husstander i Vikna, Nærøy og Leka – i tillegg til utvalgte mottakere i Namsos og Steinkjer.

Har du ikke lest «næring@namdalskysten»? Fortvil ikke! Under finner du hele magasinet i elektronisk utgave.