Vil du være med å påvirke?

Ungdomsrådene i Ytre Namdal og Bindal inviterer til ungdomskonferanse.Ungdomskonferansen i Ytre Namdal og Bindal er kort og godt årets viktigste møteplass for ungdom i regionen. I løpet av dagen får du mulighet til å si din mening til politikerne.

Hva tenker du om framtida? Hva er viktig for deg? Ungdomsrådene og kommunene ser fram til å høre dine tanker om kommunesamarbeid, jobb, bosted og hva som skal til for at Ytre Namdal og Bindal skal bli en enda mer spennende plass å bo.

Alle elevråd blir invitert sammen med alle ungdommer som går fra 8.klasse og oppover.

Det blir satt opp busser ut i fra påmeldingen.

Påmelding innen fredag 23. januar. Sendt sms til 97158250 med navn og fra hvilken skole du eventuelt ønsker buss i fra.

Dette er et gratis arrangement og det blir servert lunsj.