Trøndersk reiselivskonferanse 2014

Sett av dagene 19.-20. november 2014 i kalenderen allerede nå, da er det nemlig tid for Trøndersk Reiselivskonferanse på Røros.Trøndersk Reiselivskonferanse arrangeres i år på Røros, og Storstuggu på Røros Hotell. Tema for Konferansen er Storytelling; Storytelling som verktøy i opplevelsesdesign, når gjesten besøker deg, og ikke minst, storytelling som verktøy på nett også etter at gjesten er reist.cropped-kanefart_ned_sleggvn_terjerakke_innovasjonnorge-fb-crop

Sikre deg plass på Reiselivstoget t/r Trondheim-Røros. Her er det «først til mølla» som gjelder (kun 100 plasser). Vi kan love deg en togreise litt utenom det vanlige. Er du fra Nord-Trøndelag og ønsker tilknytningsbillett med lokaltog på strekningen Steinkjer-Trondheim (t/r) spanderer NSB også det hvis du bestiller før 15. oktober. Lokaltog korresponderer med Reiselivstoget.