Blir du med og yngler?

Fiskeri og havbruk byr på fantastiske muligheter. Nå har bransjens egen organisasjon lansert en ny nettside som viser fram alt som næringene har å by på.Fiskeri- og havbruksnæringens landsforening (FHL) lanserte tirsdag yngel.no, et flunkende nytt nettsted for ungdom og studenter som vil vite med om norsk sjømatnæring og menneskene som jobber der. Målet med yngel.no er å bidra til økt innsikt og forståelse for sjømatnæringens betydning for mennesker og lokalsamfunn langs kysten. Samtidig skal satsingen bidra til økt interesse blant ungdom for å søke en utdanning og karriere i næringen.skjermdump_yngel_forside

På yngel.no finner du faktaartikler om næringen, produktene og folk som jobber med fiskeri, havbruk, foredling, salg, forvaltning og forskning. Du finner også blogginnlegg fra engasjerte folk som har sitt daglige arbeid i næringen.