Sunniva er årets næringslivskvinne

Økonomisjef Sunniva Nicolaisen ved AS Rørvik fisk og fiskmatforretning er årets næringslivskvinne i Namdalen.I skarp konkurranse med Gro Sørli fra Leka Brygge og Elsa Elden ved Galleri Elsa i Namsos, har namdalsjuryen kåret Sunniva Nicolaisen til årets næringslivskvinne i Namdalsregionen. I dag mottok hun prisen av tidligere toppleder i Osloplitiet, Hanne Kristin Rohde.

I juryens begrunnelse heter det:
Vinneren omtales som en person med stort engasjement, strukturert, tillitsskapende og en stor gjennomføringsevne. Hun er en varm og omgjengelig person, som er flink til å bruke andres kompetanse for å oppnå mål og kvalitet. For fire år siden kom hun inn i en ny bransje med lokal identitet, og med kjerneverdier med tradisjon, kvalitet, råvarer og smak.

Sunniva Nicolaisen takket ydmykt for prisen fra scenen:

– Jeg har veldig stor respekt for de to andre nominerte, og hva de har gjort. Det er med stor ydmykhet at jeg tar imot denne prisen. Jeg har nå jobbet med spennende prosjekter i fire år, og bor på et fantastisk sted og har fått lære mye av sjømatnæringa. Det å få være en del av utviklinga har vært veldig, veldig gøy, sa Nicolaisen ifølge Namdalsavisa.