Ikke gå glipp av Blå konferanse 2014

Vil du være med på årets begivenhet for samhandling, nettverksbygging og utvikling i Ytre Namdal? Da bør du sette av datoene 23. og 24. oktober.Glem heller ikke fristen for påmelding, som er satt til 1. oktober. Årets utgave av Blå konferanse har som vanlig alle som lever, bor og jobber i nærheten av sjøen som sin målgruppe. Med fokus på strategisk utvikling er også den nordtrønderske stortingsbenken, fylkesråd, gruppeledere i fylkestinget og lokale ordførere naturlig til stede når «seilasen» starter på Norveg torsdag 23. oktober.

I tillegg til flere interessante foredrag med legges det også i år opp til parallellsesjoner med høy kvalitet på det faglige innholdet. Det sosiale er heller ikke glemt: Konferansens første dag avsluttes med en blåtur, etterfulgt av festmiddag. Destinasjonen for årets blåtur er… Nei du, akkurat det finner du bare ut ved å melde deg på
Blå konferanse 2014.

Blå konferanse 2014 arrangeres Ytre Namdal videregående skole, Val videregående skole og Ytre Namdal Maritime fagskole, i samarbeid med Nyskaping og utvikling Ytre Namdal (NYN) og SpareBank 1 SMN.