Rørvikburgeren høster utmerkelser

Atter en gang er det gjennomført Trøndersk Matfestival i Trondheim. Det er Oi! Trøndersk mat og drikke som arrangerer den årlige matfestivalen midt i Trondheim sentrum.Namdalskysten er et samarbeid om promotering av opplevelser, mat, utdanning og næringsliv i Nærøy, Vikna og Leka. Samarbeidende bedrifter som promoteres under Namdalkysten, er en samling av det beste Ytre Namdal har innenfor mat- og reiseopplevelse. Et godt eksempel på samarbeide i Ytre Namdal, sier daglig leder Marit DilleNamdalskysten er et samarbeid om promotering av opplevelser, mat, utdanning og næringsliv i Nærøy, Vikna og Leka. Samarbeidende bedrifter som promoteres under Namdalkysten, er en samling av det beste Ytre Namdal har innenfor mat- og reiseopplevelse. Et godt eksempel på samarbeide i Ytre Namdal, sier daglig leder Marit Dille.