Ytre Namdal – midt i verden på #some

Sosiale medier kan plassere deg midt i verden! Kay Haug gir deg tips om hvordan hvordan du gjør det onsdag 11. juni. Påmeldingsfrist til gratisseminar er 4. juni.Det er prosjektleder for reiseivssatsingen i Leka, Kristin Floa, som inviterer til gratis workshop i bruk av sosiale medier, fra kl 19-22 onsdag 11. juni. Foredragsholder er Kay Haug fra Smart Media.

– Workshopen er gratis, og vi håper at så mange som mulig vil gripe sjansen og delta, sier Kristin Floa.

Påmelding innen onsdag 4. juni til: kristin.floa@leka.kommune.no, eller mobiltelefon 950 31 415. Sted for workshopen avklares når antall deltakere er avklart.

Workshopen vil gi deg status for digitale medier, trender og praktiske eksempler. Du vil også kunne lære hvordan du kan utnytte sosiale medier i markedsføringen, blant annet gjennom å koble nettsiden din til både Facebook og Instragram. Dessuten kan du få kundene dine til å reklamere for deg gjennom sosiale medier!

– Workshoppen vil inneholde praktisk øvelser og legger opp til en del «trykking», så det er lurt å ha med PC eller smarttelefonen, sier Floa.