Lanserer visitnamdalen.com

Mandag ettermiddag lanserer Visit Namdalen sin nye nettportal, www.visitnamdalen.com. Dette blir den offisielle nettportalen for reiselivs- og opplevelsesnæringen i hele Namdalen.Arbeidet med den nye reiselivsportalen har pågått i flere år, og har i stor grad vært aktørdrevet. Alle de 13 namdalskommunene har bidratt, også Ytre Namdal.

Nå får reiselivsaktørene et felles nettsted som gjør dem synlige ute i den store verden. Nettstedet skal fylles med mange spennende og salgbare opplevelser innenfor bl.a. FISKE, FRILUFTSLIV, FELLESSKAP.

– Nå kan tyskerne sitte hjemme i sofaen og surfe seg inn på Visit Namdalens nettsider og planlegge og bestille sine reiser på nett. Dette gir nye markedsmuligheter for reiselivsnæringa i Namdalen, sier styreleder Tone Fornes i Visit Namdalen.

Visit Namdalen samarbeider med Trøndelag Reiseliv. Bedrifter som er tilgjengelig på www.visitnamdalen.com vil også bli synlige på www.trondelag.com og www.visitnorway.com som gir tilgang på 22 millioner årlige klikk.

Næringsliv, organisasjoner og enkeltpersoner som har interesser knyttet til reiseliv i Namdalen kan bli en del av portalen. Det er bare å ta kontakt med Visit Namdalen ved reiselivsdirektør Bente Snildal for tegning av en serviceavtale med destinasjonsselskapet.

– Dess flere aktører som blir med, jo flere varer får vi i butikkhyllene – og jo bedre blir butikken. Mangfold av varer skaper handlelyst, mener Snildal.