Hvem er årets næringsaktør?

18. september arrangeres Næringskonferansen. Namsos Næringsforening ønsker i den forbindelse forslag til verdige kandidater til i alt fem priser.Ønsker verdige kandidater

Framsnakking av næringslivet i Namdalen er gjennomgangstonen under årets konferanse. Dette skal gjøres gjennom blant annet markedsføring av de nominerte kandidatene i forkant av konferansen. Og selvfølgelig gjennom prisutdelingene.

Det deles ut en hovedpris – Årets næringsaktør i Namdalen. Videre deles det ut pris til Vekstbedriften 2014, til Næringslivskvinnen 2014, Innovasjonsprisen 2014 og Serviceprisen 2014. Sistnevnte pris går til den bedrift eller person som har utmerket seg med spesiell god service overfor sine kunder. Denne prisen skal kåres etter en avstemming på nett.

De øvrige prisene er det juryen som plukker ut. Juryen består av Marit Dille, Eva Flått, Jørn Opdahl, Svein Egil Ristad, Kim Riseth og Jan Tharaldsen. Alle som ønsker det kan sende inn dem de mener er verdige kandidater til prisene.

Forslagene sendes til eva@namsosnf.no.