Si din mening om Ytre Namdal 2023

Det er tid for evaluering av strategikonferansen Ytre Namdal 2023. Svar innen 13. oktober.Strategikonferansen Ytre Namdal 2023 ble arrangert av NYN IKS i samarbeid med Sparebank 1 SMN på Norveg 1. oktober med omlag 90 deltakere fra næringslivet til stede. De muntlige tilbakemeldingene under og etter konferansen har vært overveiende positive, men arrangørene ønsker seg likefullt en ærlig tilbakemelding via en questback-undersøkelse som nå er sendt deltakerne.

– Vi ønsker din vurdering av konferansen og samtidig få dine innspill om hva du tror om veien videre for Ytre Namdal. Vi håper du kan sette av litt tid og besvare noen spørsmål, sier banksjef Beate Skillingstad og daglig leder i NYN, Marit Dille.

Du kommer direkte til evalueringen ved å klikke her.
Alle svar behandles konfidensielt.