Ytre Namdal solid tilstede på AquaNor 2013

Nord-Trøndelags største havbruksregion Ytre Namdal tar stor plass på AquaNor 2013. Hele 35 aktører stiller på Namdal Aqua-standen når verdens største havbruksmesse åpner i Trondheim i morgen. Slik skaffer du deg gratis adgang til messa.I over 30 år har AquaNor vært et viktig møtested for havbruksnæringen. Her presenteres siste nytt både faglig og politisk. De siste årene har messen samlet 15-20.000 besøkende fra mer enn 50 nasjoner. 400 utstillere representerer over 600 produsenter og leverandører fra hele verden.

Møt oss på Namdal Aqua-standen
35 av disse kommer fra Ytre Namdal, og vil bli godt synlig i messehallen gjennom fellesstanden Namdal Aqua, som finansieres av bedriftene selv og blant andre NYN IKS.

Disse YN-aktørene finner du på Namdal Aqua under AquaNor 2013: DBSC AS, Eidshaug Rederi AS, Eiendomservice AS, Elcom AS, Emilsen Fisk AS, Ivan Ulsund Rederi AS, KB Dykk AS, Lauvøya Marina, Marin Design AS, Mekon AS, Midt-Norsk Havbruk AS, Moen Marine AS, Moveo AS, Namdalshagen AS, Nils Williksen AS, Norsk Fisketransport AS, Norsk Oljelaboratorium, Nærøysund Aquaservice AS, Nærøysund Kraftbetong AS, Oppdretternes MiljøService AS, Rørvik Bil og HavneService AS, Rørvik Fisk & Fiskmatforretning, Salmonor AS, Sikkerhetssenteret Rørvik AS, Sinkaberg-Hansen, Skamik AS, Sæternes Transport AS, Val FOU, Val VGS, Vikna Havnevesen AS/Rørvik Havneterminal, Viplast AS, Vital Rørvik AS, Ytre Namdal videregående skole, og Ytre Namdal Regionråd/Kystgruppen.

Gründer Ivar Sandneseng i Mekon AS stiller på AquaNor 2013. Foto: Mekon AS.
Gründer Ivar Sandneseng i Mekon AS stiller på AquaNor 2013. Foto: Mekon AS.

I tillegg er det regionale utviklingsselskapet NYN IKS tilstede på Namdal Aqua-standen.

– Det er med glede vi bidrar til å bygge en god næringslivsarena som i år har med gledelig mange dyktige lokale aktører, og som kommer til å markedsføre Ytre Namdal på en god måte. Bedriftene viser det store mangfoldet og spennet i havbruksnæringen i regionen, mener koordinator for marin og maritim sektor i NYN IKS, Ragnar Sæternes.

Besøk oss på AquaNor

Namdal Aqua finner du sentralt plassert på stand 526 i Hall F under AquaNor 2013.
Namdal Aqua finner du sentralt plassert på stand 526 i Hall F under AquaNor 2013.

NamdalAqua har en av de beste plasseringene på messa (sentralt i Hall F) og er den største enkeltaktøren under Aqua Trøndelag.

– Vi håper at så mange som mulig besøker oss under AquaNor 2013. Trenger du adgangskort til messa, er det bare å ta kontakt, sier Sæternes.

For gratis adgangskort til AquaNor 2013 kan du hevende deg til:.
Ragnar Sæternes – 913 30 115 / ragnar@nyn.no.
Dag Roar Opdal – 959 33 879