YN kan vinne nye priser

Torsdag 5. september arrangeres den regionale næringslivskonferansen Næring i Namdalen i NTE Arena i Namsos. Selv om flere ytternamdalinger er nominert til priser, er det få YN-bedrifter å finne på deltakerlista. Og 25. august går påmeldingsfristen ut.NæringiNamdalenNæringskonferansen for Namdalen arrangeres i år for 2. gang, i NTE Arena i Namsos torsdag 5. september. På lsita over foredragsholdere er både NHO Trøndelag-direktør Merethe Storødegård, regionsordførerne i Namdalen – heriblant Kystgruppens Steinar Aspli, Jens P. Heyerdahl d.y. og Årets næringslivsaktør 2012 John Helge Inderdal.

Flere nominerte fra Ytre Namdal
Samtidig som Næring i Namdalen-konferansen ble etablert, ble det i fjor innstiftet en rekke næringslivspriser. I fjor vant ytternamdalingene Per Johan Rauø og Kristin Moe Fjær priser. Også i år er flere enkeltpersoner og bedrifter fra Ytre Namdal nominert til namdalsk næringslivsheder. NæringiNamdalen

– Lill Tove Røed og Anne Grethe Eriksen er begge nominert til prisen for Årets næringslivskvinne. Moen Marin er nominert til Vekstprisen, mens Midt-Norsk Havbruk er nominert til prisen Årets kommunikatør, forteller Dagfinn Eriksen i Elcom, som for andre året på rad sitter i juryen.

Dagfinn Eriksen. Foto: Steinar Flasnes.
Dagfinn Eriksen. Foto: Steinar Flasnes.

Eriksen mener nominasjonene og eventuelle pristildelinger gir aktørene god omtale, og muligheten til å skape blest om sine virksomheter.

Ønsker flere fra YN
Selv om flere ytternamdalinger er nominert til priser, er det så langt tynt med YN-bedrifter på deltakerlista til Næring i Namdalen 2013. Dagfinn Eriksen mener flere bedrifter fra regionen bør vise seg fram og delta på den største regionale næringskonferansen i Namdalen.

– Konferansen samler en rekke forskjellige næringsaktører fra hele Namdalen. Det siste året har jeg personlig deltatt på lederutdanning i regi av Skogmo Industripark. Det har vært svært interessant å knytte næringskontakter innover i Namdalen, sier Eriksen.

Har du lyst til å møte namdalsk næringsliv på Næring i Namdalen, må du melde deg på senest 25. august. Påmeldingsskjemaet finner du her.