Kurs for gründere i september

Ønsker du å starte bedrift, eller er du allerede bedriftsleder? I september starter et kurs i Ytre Namdal som kan være svært nyttig for deg.Namdalshagen AS har i samarbeid med Proneo AS ansvaret for det som tidligere ble kalt etablererkurs i Nord-Trøndelag. Kurset er nå omdefinert til et kurs for alle som enten driver eller vil starte en bedrift.

Det planlegges oppstart av et kurs i Ytre Namdal høsten 2013. Foreløpig dato for første samling er satt til 10. og 11. september.

Per Arne Sørli er avdelingsleder for Namdalshagen i Ytre Namdal.
Per Arne Sørli er avdelingsleder for Namdalshagen i Ytre Namdal.

– Dersom vi klarer å samle 10-12 personer fra regionen, så kjører vi i gang et kurs på Rørvik. Tidspunkt for samlingene bestemmer vi ut fra de som melder seg på. Vi legger vekt på å være fleksible sånn at folk som har annen jobb kan få en reell mulighet til å være med, sier Per Arne Sørli i Namdalshagen.

Påmelding kan skje direkte til Proneo, gå inn på hjemmesiden: kurs.proneo.no eller ta kontakt med Ingar Strøm på mobil 99 39 97 63 eller e-post: ingar.strom@namdalshagen.no.